Rafting i København

SÅDAN TRÆNER MAN RAFTING I KØBENHAVN

White water rafting kræver, som du måske ved, strømmende vand, drop og en masse bølger. Det har vi ikke i Danmark. Endnu. Der er dog masser af muligheder for at træne til white water rafting konkurrencer i Danmark. Vi træner ugentligt i kanalerne i København, hvor vi tiltrækker os rigtig meget opmærksomhed. Vores fokus ligger hovedsageligt på at træne den korrekte teknik, ens styrker på hhv. højre og venstre side, vinkler på padlen i vandet, intervaller, udholdenhed osv.


Vi padler i klubben Copenhagen Watersports, som er Danmarks største Stand Up Paddle og rafting klub, som også har indført white water kajak og white water kano. Klubben er baseret udelukkende på frivillige kræfter. Medlemmerne støtter hinanden i hinandens sport, og der bliver arrangeret forskellige ting sammen, bl.a. træning, konkurrencer, events og fester.


Som medlem af Copenhagen Watersports får man adgang til en masse udstyr, fx rafts, padler og redningsveste. Vi holder til i nogle containere bag Christiania, og vores slalomtræning foregår uden for Hal C på Arsenalvej. Når vi træner til Downriver, tager vi på længere ture, hvor vi padler forbi Operaen, Amalienborg, Christianshavn, Christiansborg – du har måske set os derude :)


Vi har etableret et rigtig godt forhold til mange internationale raftere, og vi bruger en atlet fra det britiske herrehold som træner, Chris Coward. Enten flyver vi ham til København for at træne os en weekend, ellers tager vi alle sammen til England (enten den olympiske white water bane: Lee Valley eller National Water Sports Centre i Nottingham). Derudover flyver vi ham til de konkurrencer, vi deltager i, hvis ikke han er der i forvejen, så vi hele tiden bliver optimeret i vores arbejde.


Hvis du overvejer at starte til rafting i København, er du meget velkommen til at kontakte os.

Copyright © All Rights Reserved