Sponsorer
Sponsorpakke: GOLD
Sponsorpakke: SILVER
Sponsorpakke: BRONZE

BLIV SPONSOR

Vær med til at støtte op om kvinderne og white water sporten i Danmark!

Se mulighederne for at blive sponsor for det danske kvindelandshold i white water rafting og se, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Mulighederne er mange - I er som sponsor med til at sætte rammerne omkring et sponsorat. Det kan være et sponsorat af produkter, men også et pengesponsorat. Vi har sammensat nogle forskellige sponsorpakker, som du kan læse mere om nedenfor.

Hvorfor sponsorere os?


Denne side vil løbende blive opdateretSPONSORPAKKE: GULD


Som guldsponsor støtter du/din virksomhed med 50.000,- om året. eller mere.

Vi laver et eller flere events for dig/din virksomhed, og vi laver en eller flere film som omhandler dig/din virksomhed og os, som vi deler på Facebook, så den når x antal videostartere. Vi vil også være ekstremt aktive med jeres brand på vores Instagram-profil. Derudover padler vi naturligvis med jeres logo på vores udstyr, samt I får jeres logo på vores Facebook coverfoto samt vores hjemmeside (med link til jeres hjemmeside).

SPONSORPAKKE: SØLV


Som sølvsponsor støtter du/din virksomhed med mellem 10.000,- og 50.000,- om året.

Vi kan sætte et banner med jeres logo langs floden til de store konkurrencer (EM og VM). I får desuden jeres logo på vores udstyr samt på vores Facebook coverfoto og hjemmeside (med link til jeres hjemmeside). Vi går gerne i tøj påført jeres logo.

Vi lover naturligvis også aktivitet på de sociale medier (Instagram og Facebook), som promoverer jeres brand.

SPONSORPAKKE: BRONZE


Som bronzesponsor støtter du/din virksomhed os med jeres produkter eller rabataftaler. Det kan fx være tøj, sko, padler, solbriller, snacks, div. udstyr osv.

I får jeres logo på vores udstyr samt på vores Facebook coverfoto og hjemmeside (med link til jeres hjemmeside). Vi lover naturligvis også aktivitet på de sociale medier (Instagram og Facebook), som promoverer jeres brand.

Atlantic Shipping, som køber og sælger fiskeskibe, har sponsoreret os med penge til vores mange rejser siden 2013. De er hovedårsagen til vores udvikling og konkurrencedeltagelse gennem årene har været mulig.

Den 7. Himmel er en sengeforhandler i Rødovre, som har sponsoreret os med penge til vores rejser siden 2016. Det har givet os muligheden til at udvikle og forbedre os samt deltage i konkurrencer.

Orbiloc laver vandtætte sikkerhedslygter, som er synlige på op til 5 kilometers afstand. Dem padler vi med i de mørke timer hver vinter. De har været med os siden 2015, og de er i øvrigt lavet i Danmark!

MIIEGO laver trådløse høretelefoner (med mikrofon), som bliver siddende ved aktiviteter. Vi bruger dem til vores daglige træning: løb, cykling og styrketræning. Det spiller bare!

Friluftsland forhandler alt (absolut alt), du kan tænke dig til friluftsliv og rejser. De giver samtlige landsholdsatleter en god rabataftale. Man skal ikke gå ned på udstyr!

Rawbite laver de bedste snackbarer, som er perfekt størrelse og mængde energi til at have med på farten. De er ovenikøbet økologiske, glutenfrie og laktosefrie og uden tilsætningsstoffer - Rawbite er en ren snack. De sponsorer os med en god rabataftale #rawbitemoment

VORES HISTORIE


Udover at white water rafting er en tidskrævende sport, er det samtidig en dyr sport, da den er udstyrstung og kræver en masse rejser til udlandet for at begå sig i toppen på den internationale raftingscene. Derfor er vi afhængige af sponsorater, så vi kan fokusere optimalt på vores træning og udvikling af denne. VI har allerede markeret os med en EM sølvmedalje i discpilinen Slalom i 2016 - efter kun to års træning. Det beviser, at hvis vi får mulighed for at træne optimalt (på white water med en træner), kan vi komme rigtig, rigtig langt!

Kano & Kajak Butikken leverer alt (absolut alt), du skal bruge til en tur på vandet, hvad enten det er i kajak, kano - eller raft. De sponsorerer os med en god rabataftale, og de har været med os siden 2015.

Galasport laver padler til kajak, kano og rafting. De leverer solide padler, som holder til denne hårde sport. De giver os rabat, når vi skal have nye padler. Experience great paddling!

Til vores hjemmeside og email bruger vi one.com. Det skal nemlig være rigtig enkelt for os at redigere vores hjemmeside - også når vi er på farten. Vi ved, at one.com er en stabil leverandør af hjemmesideløsninger. De har opgraderet vores hjemmeside uden beregning.

Hilden Desgin er en mindre grafisk virksomhed, som har designet vores logo samt løbende hjælper os med diverse opsætning af grafiske ting, når vi har brug for det.

Copyright © All Rights Reserved